Fontos!

Weblapunkon nem szerepel teljes termék kínálatunk, ha másra van szüksége vagy egyedi árra kérem írjon info@fukeyacht.hu címre.

TERMÉKKATEGÓRIÁK
BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
Név:
E-mail:
Küldés
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 353.69 HUF
1 USD = 310.09 HUF
1 CHF = 335.74 HUF
Frissítve: 2022-02-08 11:30:02
Valuta:
ÁRLISTA LETÖLTÉS

Gyakran Ismételt Kérdések

Ingyenes-e a regisztráció?

Igen, a regisztráció díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Hogyan tudok regisztrálni?

A belépő boxban a regisztráció gomb megnyomásával van erre lehetőség, ahol meg kell adni a kívánt adatokat. Ez után kattintson a regisztráció gombra.

Miért nem kapok e-mailt a regisztráció megerősítéséhez ?

Rendszerünk minden esetben kiküldi ezeket a leveleket. Kérjük Önöket , hogy a levélszemét illetve Spam mappákat is nézzék meg mert előfordulhat, hogy a levelező kliensük áthelyezte a levelünket ezen mappák valamelyikébe.

Mikor utalhatok?

megrendelést követően válasz e-mailben elküldjük számlájának PDF formátumú másolatát és bankszámlaszámunkat, melyre utalhatja az összeget - kérjük, ezt minden esetben várja meg utalás előtt! Sikeres teljesítés után a megrendelt terméket postázzuk. ( Átfutási ideje a megrendeléstől számított 3-5 nap.) Utánvételi költség nem kerül felszámolásra. Figyelem! Az előre utalás nem egyenlő a készpénz befizetéssel!

Ha előre utalást választok, a készpénz befizetés is megfelelő?

Az előre utalás nem egyenlő a készpénz befizetéssel, mert az utóbbi további banki költségekkel jár. Kérjük, ha előre utalást választ fizetési módként, akkor banki átutalással egyenlítse ki a számláját! Köszönjük!