Fontos!

Weblapunkon nem szerepel teljes termék kínálatunk, ha másra van szüksége vagy egyedi árra kérem írjon info@fukeyacht.hu címre.

TERMÉKKATEGÓRIÁK
BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
Név:
E-mail:
Küldés
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 353.69 HUF
1 USD = 310.09 HUF
1 CHF = 335.74 HUF
Frissítve: 2022-02-08 11:30:02
Valuta:
ÁRLISTA LETÖLTÉS

Magunkról

A Fűke név közel száz éve egyet jelent a hajózással. Dédnagyapánk és nagyapánknak is a Dunán volt hajós kapitány, akik tovább adták a víz- és a vízi sport szeretetét édesapánknak Fűke Sándornak.

Fűke Sándor túllépve a hajózás szeretetén gyermekkorában megkezdte a hajóépítés technikai megvalósításának elsajátítását. Budapest legnevezetesebb hajóépítői (Karsai) mellett képezte ki magát. A 60-as években már saját gyártású motorcsónakjával nyert magyar bajnokságot. A következő évtized elejétől a legsikeresebb balatoni hajóépítőként tartották számon, hiszen minden induló hajóosztályban képviseltette magát munkáival. Több mint száz versenykalózt, finn dingit, európa jollét készített, melyekkel számos magyar-, európa- és világbajnokságot nyertek a válogatott tagjai.


Az utóbbi években saját gyártmányú motorcsónakok és vitorlások tervezésén és kivitelezésén dolgozott, melyek mára keresett és kedvelt modellek lettek: Fűke 32, Fűke 37 vitorlások, Fűke 465, Fűke 490, Fűke 550, Fűke 550 Cabin motorcsónakok.


A hajózás és a vízi sport szeretete a negyedik generációt "fertőzi", mivel 1993 óta a kereskedelemmel is foglalkozó Fűke Yacht KFT a Fűke Sándor gyermekei nevéhez fűződik.
A sikeres működés eredményeképpen 2001-ben saját üzletet nyitottunkBalatonalmádiban, 2004-ben pedig Budapesten. Üzleteinkben megtalálható minden ami a hajózáshoz szükséges. Cégünk ellátja több mint 40 külföldi cég hazai képviseletét, melyekből már számos kizárólagos képviseletet jelent.