Fontos!

Weblapunkon nem szerepel teljes termék kínálatunk, ha másra van szüksége vagy egyedi árra kérem írjon info@fukeyacht.hu címre.

TERMÉKKATEGÓRIÁK
BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
Név:
E-mail:
Küldés
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 393.89 HUF
1 USD = 363 HUF
1 CHF = 413.39 HUF
Frissítve: 2024-03-01 11:30:01
Valuta:
ÁRLISTA LETÖLTÉS

Új Magyarország Fejlesztési Terv


 

Web-áruházunk Európai Uniós hozzájárulással készült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a Magyar Köztársaság központi költségvetési előirányzatából vissza nem térítendő támogatás formájában nyújtott támogatás segítségével valósult meg.

 

Projekt címe:            GOP-2.2.3-09-2010-0115

HULLÁM 04 Kft. széleskörű informatikai fejlesztése.

 

Támogatási összeg:            6’000’000 -

 

A projekt közvetlen célja a HULLÁM 04 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság széleskörű informatikai fejlesztése a hatékonyság, a versenyképesség és a jövedelemtermelő-képesség növelése érdekében. Lényeges, hogy a fejlesztés a környezetre ne gyakoroljon többlet megterhelést. A projekt keretében egy összetett informatikai fejlesztést valósítunk meg, ennek keretében bevezetésre kerül egy ERP base integrált vállalatirányítási rendszer, valamint kialakításra kerül egy wv-shop web-áruház és egy intranet belső portál. A projekt tevékenység főbb lépései: Részletes funkcionális -, rendszerterv elkészítése, Információgyűjtés, Logikai és Fizikai rendszerterv készítése, Implementáció, grafikai tervezés, Rendszer és Üzemi környezet testreszabása, Béta tesztverzió átadása, Tesztelési, hibajavítás, Adatfeltöltés, Üzembe helyezés, Éles üzem támogatása, A projekt megvalósulása hosszabb távon biztosítja a HULLÁM 04 Kft. nyereséges működését. A cégnek a vevők megtartása és a versenyképesség érdekében elengedhetetlenül szükséges a jelen pályázati projektben megvalósuló fejlesztés. A projekt eredményeként az árbevétel jelentős növekedésére számítunk, ezáltal hosszú távú lehetőséget tudunk biztosítani a nálunk dolgozó alkalmazottaink tartós foglalkoztatására. Célunk biztosítani a cég működésének stabil feltételeit a jövőben is, erősíteni piaci pozíciónkat és magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani, ennek eredményeképpen növelni ügyfeleink elégedettségét.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
HULLÁM 04 Kereskedelmi Kft.

8220, Balatonalmádi, Balatonfűzfői út 3.
annamaria@fukeyacht.hu

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
06 40 200 617
info@magzrt.hu
www.magzrt.hu

 

Irányító hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
06 40 638 638
http://www.nfu.hu